Päivän taustakuva: No Faith

No faith.


Click here for a full HD-versio!

Kommentit

  1. Kirjoitin kommentin ja pyydän palauttamaan veloitettu 179e tililleni koska lopetan Bropboxin tilauksen vakavan sairauteni vuoksi Terv. Anneli Turpeinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla ei valitettavasti ole mitään tekemistä Dropboxin kanssa, kirjoitin siitä vain ohjeen. Tilaus pitää ensin katkaista. Dropboxin oma sivu tästä löytyy täältä
      Dropbox accounts

      Jos englanniksi asiointi ei luonnista, kannttaa kysellä apua esimerkiksi Facebookin SeniorSurf-ryhmästä täältä:
      SeniorSurf Suomi

      Poista

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.