Parempi kalenteri Androidille

En ole ollut täysin tyytyväinen yhteenkään puhelimeni vakiokalenteriin. iPhonen kalenteri on ollut siedettävä, Windows Phonen on ollut karsea ja Androidilla vakiokalenterit ovat olleet vaihtelevia, mutta enimmäkseen huonoja. Vaihtoehtoja oikeastaan löytyy ja esittelen tässä kaksi vaihtoehtoista kalenteria Androidille.

Business Calendar
https://play.google.com/store/apps/details?id=netgenius.bizcal
https://play.google.com/store/apps/details?id=mikado.bizcalpro
 

Business Calendar on tällä hetkellä edelleen paras ja toimivin löytämäni kalenterisovellus. Sovelluksen ulkoasu ei täysin istu Android 4:n maailmaan, mutta kalenteri esittää muuten selkeimmän ja toimivimman viikkonäkymän mitä olen kalenterissa nähnyt. Olen kokeillut useita kalentereita ja aina lopulta palannut takaisin tähän. Hieman karkea ulkoasu, mutta pinnan alla on selkeä ja timantinkova kokonaisuus.

Business Calendar osaa näyttää eri kalentereiden sisällöt ja selkeyden vuoksi eri väreissä. Kalenteria voi tarkastella myös muissa näkymissä (päivä, kuukausi, agenda). Myös hienosti mukautettava työpöytäwidget kalenterista löytyy. Kalenterista löytyy maksullinen ja ilmainen versio.

Päivitys: Business Calendar sisältää nykyisin Holo-tyylisen käyttöliittymän ja näyttää huomattavasti paremmalta kuin tekstiä kirjoitettaessa. Suosittelen entistä lämpimämmin.

DigiCal
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digibites.calendar
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digibites.calendarplus

Jos haeskelet tyylikkäämpää kalenteria joka noudattaa Androidin ulkoasun mukaista lookkia, DigiCal voi olla enemmän mieleen. Kalenterin ominaisuudet ovat suhteellisen identtiset Business Calendariin. Viikkonäkymiäkin on kaksi erilaista. Selkeydessä DigiCal häviää hieman ja siksi olen itse vielä toistaiseksi pitänyt Business Calenderin käytössäni pääasiallisesti, mutta DigiCalin kauneus on kyllä melkoisen vetoavaa.

Myös DigiCal sisältää työpöytäwigdetin ja ohjelmasta on saatavilla maksullinen ja ilmainen versio.

Kommentit