Vaihtuvat taustakuvat Android 4:lle + 3D!

Puhelimen taustalla olevaa kuvaa on tietysti kiva katsella, mutta olen itse tykästynyt työpöytäkoneellani taustakuvan vaihtumiseen aina automaattisesti. Tämä oli yksi suosikkejani Mac OS:n ja Windows 7:n toiminnoista ja halusin sen tietysti puhelimeenikin.

Päivitys: Suosittelen tähän tarkoitukseen uutta sovellusta: Muzei. Tarkempi artikkeli aiheesta löytyy:
http://tamapaiva.blogspot.fi/2014/04/vaihtuvat-taustakuvat-netista.html

Android 2-pohjaisille laitteille löysin sovelluksen joka teki juuri mitä halusin ja käytin kyseistä sovellusta pitkään aiemman puhelimeni, HTC Desiren kanssa. Kyseinen ohjelma ei kuitenkaan toiminut enää kunnolla Android 4.0 laitteilla. Löysin kuitenkin uuden vaihtoehdon.

Wallpaper Changer
https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.wallpaperChanger

Wallpaper Changer on yksinkertainen sovellus joka vaihtaa käyttäjän taustakuvaa joko tietyin väliajoin tai aina laitetta avattaessa lukosta. Valikoiman lähteeksi voi valita haluamansa kansiot laitteestaan. Sovellus on ilmainen, mutta siitä on saatavilla myös lisätoiminnoilla varustettu versio.

Bonusohjelma:

3D Image Live Wallpaper
https://play.google.com/store/apps/details?id=opotech.image3Dlwp

Tämä sovellus näyttää tavallisen taustakuvan ja ikonit hieman eri tasoissa ja aikaansaa puhelimen sisäisellä gyroskoopilla suhteellisen upean kolmiulotteisuuden vaikutelman. 3D Image Live Wallpaper on maksullinen, mutta jos haluat puhelimesi taustalle jotain hillittyä, mutta todella siistiä, kokeile tätä.


Ei huono.

Kommentit