Androidista Windows Phone 8:n näköinen

Windows Phone 8 on käyttöliittymänsä ulkoasun suhteen tyylikkäin ja selkeimmän näköinen - ainakin omasta mielestäni. Pidän kuitenkin enemmän Androidin mukautettavuudesta ja valinnanvapaudesta ja juuri näiden piirteiden ansiosta Windows Phone 8:n parhaan piirteen saa napattua omaan Androidiin.

Launcher 8

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lx.launcher8


Launcher 8 antaa Androidille Windows Phone käyttöliittymän, mutta jopa parempana kuin Windows Phone-laitteilla itsellään. Väritystä ja asettelua voi mukauttaa paljon vapaammin ja jopa Androidin Widgetit ovat käytettävissä (ja ovat ylivoimaisia Windows Phonen Live-tiiliin verrattuna).

Mukauttaminen mahdollistaa myös Windows Phone-käyttöliittymän heikkouksien poistamisen. Esimerkiksi sovellusten käynnistäminen luettelomuotoisesta listasta ei ole ainoa vaihtoehto, vaan tilalle voi ottaa Androidille tyypillisemmän ja tehokkaamman kuvakeluettelon. Mielenkiintoisesti kuvakkeiden taustaväriä voi vaihtaa kaikille kerralla tai yksittäisten kuvakkeiden kohdalla, mikä mahdollistaa huomiovärien avulla oleellisten kuvakkeiden korostamisen.

Kaikenkaikkiaan, Launcher 8 antaa Android-laitteeseen käyttöliittymän jossa yhdistyvät kerralla Windows Phone- ja Android-laitteiden parhaat puolet. Jos etsit selkeää käyttöliittymää, tämä voi olla hyvä vaihtoehto mihin tutustua.

Muita vaihtoehtoja?

Tile Launcher
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droidwrench.tile


Arikui Launcher
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arikui.launcher


Kommentit