Blogin kirjoittaja

Olen eteläisessä Suomessa vaikuttava tietotekniikalla itsensä elättävä tyyppi. Kirjoitan blogia vapaa-ajallani harrastusmielessä ja selkeyttääkseni ajatuksiani eri asioista (hämmästyttävää miten paljon itsestään oppii kun muotoilee ajatuksensa muiden ymmärrettävään muotoon!) ja ehkä jakaakseni hieman itsestäni maailman kanssa.

Yritän kaikessa olla rationaalinen ja menen päätöksissäni järjen ja logiikan, en ideologian mukaan. Ideologiat ovat vaarallisia ja rajoittavat näkökantaamme ja siksi yritän rajoittaa niiden vaikutusta ajatteluuni ja miettiä asioita puhtaalta pyödältä.

Hieman suuntausta kuitenkin omaan, esimerkiksi poliittisesti kallistun vasemmalle ja arvoiltani liberaaliin (en libertaariin) suuntaan. Uskon yksilön oikeuksiin ja kannatan mm. sukupuolineutraalia avioliittoa, mielipiteen vapautta, tiedon vapautta ja yleistä oikeutta määrätä omasta kehostaan.

Uskonasioissa olen ateisti ja skeptikko, pääasiallisesti skeptikko ja ateismini onkin seurausta skeptisyyteni soveltamisesta, ei toisinpäin. Uskonnonvapaus ja vapaus olla uskonnoton ovat mielestäni tärkeitä osia sivistynyttä yhteiskuntaa.

Pelaan kaikkea mahdollista - lautapeleistä, tietokonepeleihin, roolipeleihin, korttipeleihin ja ompa tullut jopa larpattua. Rakastan teknisiä vimpaimia ja niiden kanssa näpertelyä! Mikään ei ole yhtä hauskaa kuin uusi sähkökäyttöinen laite jonka voi langattomasti yhdistää jonnekin. Paitsi videopelit tietysti. Harrastan liikunnallisia asioita myös, kuten uimista, kalvan heilutusta sekä joskus vähän lenkkeilyäkin. Elän pienen perheen kanssa ja kasvatan pieniä poikia.

Voit tietysti tehdä omat päätelmäsi minusta Tämä Päivä-blogin tekstien kautta.