Tämä Päivän Black Friday-vinkit

Taas on se aika kun voit rusikoida kanssaihmisiä tarjouksien perässä. Tai sitten voit ostaa netissä ja tehdä hommat sivistyneesti. Oli miten oli, tässä Tämä Päivä-blogin vinkit tähän Black Friday-ostohuumaan. Tuotteet on valikoitu periaatteella "nämä ovat minusta aika kiinnostavia ja hinta on hyvä."

Pelejä 

PlayStationin omistajille on muutamia herkkuja tarjolla: XCOM 2 tai sen Deluxe-versio löytyvät PlayStation-kaupasta hintaan 29,95 ja 34,95. Uncharted 4 kannattaa ostaa CDON:ista, saat sen sieltä PlayStation-kauppaa pari euroa halvemmalla ja fyysisenä levynä hintaan 26,95. Samasta kaupasta sai hintaan 19,95 myös uuden Deus Ex-pelin ja hintaan 29,95 lähtisi Skyrim Special Edition.

Jos Xbox One puuttuu vielä, CDON tarjoaa sitä 199,90-hintaan (kuten melkein kaikki muutkin) mutta paketissa on mukana jotain mielekästä Fifan sijaan: Gears of War 4! Jos sotarattaat ei kiinnosta DustinHome tarjoaa Xbox + Quantum Break-pakettia vielä muutaman euron halvemmalla hintaan 192,2. Jos se Xlaatikko jo löytyy, Gears of War 4 lähtee samasta kaupasta hintaan 29,95. Myös Deus Ex löytyy samalla hinnalla kun pleikkarin vastaava.

Mac-tietokonetta hankkimassa

Macit eivät ole erityisen halpoja milloinkaan, edes tänään, mutta vähän vähemmän kalliita. Power tarjoaa MacBook Pro:ta 256 Gt-kovalevyllä hintaan 1344. 1st Storesta saat taas perus MacBook Airin hintaan 999.

Tablettia tai tietokonetta

Tarvitsetko tabletin jossa laadulla ei ole niin väliä? Lenovon Tab3:n karvalakkimallin saa Teknik Magasinetista hintaan 54,99. Lenovon Tab2:n kunnollisella näytöllä varustettua mallia (mukana 4G) DustinHome tarjoaa hintaan 186.

Nappaako ostaa pelitietokone? Veikon koneella on pari kivaa mallia: Asuksen kompakti G20BM irtoaa 599 ja halvin Predator-malli lähtee 799.

Kommentit