Näin saat Windows 10 Creator-päivityksen jo nyt

Windows 10:n seuraava suuri päivitys, hienolta nimeltään Creators Update, on tulossa lähiaikoina Windows Updaten kautta. Jos kuitenkin haluat sen jo nyt, ei prosessi ole kovin hankala.
Voit ladata virallisen päivityksen suoraan Microsoftilta ja tutustua uusimpaan uuteen hieman muita ennen. Päivityksen lataaminen ei vaadi kolmansien osapuolien ohjelmia tai edes merkittävämpää kikkailua.

Päivittäjän asentaminen

Ensin haemme päivityksen Windows 10:n päivitystyökalulla. Voit hakea sen tältä sivulta:
https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=846364

Jos tuo suora linkki ei toimi, avaa:
https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10
Täältä voit valita Päivitä nyt (Update Now).

Tämä lataa tietokoneellesi Microsoftin Päivitysavustaja-sovelluksen (Upgrade Advisor). Tallenna se ja suorita myöhemmin tai suorita suoraan.
Suorita sovellus ja se noutaa Creators Update-päivityksen tietokoneellesi.

Päivitys Päivitysavustajalla

Kun käynnistät Päivitysavustajan, avautuu Käyttäjätilien valvonnan varoitus mikä on täysin odotettavissa, päivitysavustaja kuitenkin tekee merkittäviä muutoksia tietokoneellesi. Hyväksy sovelluksen suoritus valitsemalla Kyllä.
Pienen latauksen jälkeen asennusohjelma avautuu. Ensimmäisessä vaiheessa ei ole paljoa tehtävää, valitse Päivitä nyt (Upgrade Now).
Seuraavana päivittäjä tarkistaa tietokoneesi yhteensopivuuden, jos virheitä ei löydy voit edetä painamalla Seuraava (Next).
Tämän jälkeen asennustiedostojen lataus alkaa, voit käyttää tietokonetta normaalisti, mutta älä sammuta sitä. Kun asennus on valmis, saat tästä ilmoituksen ja jos et reagoi siihen tietokone käynnistyy lopulta itsestään ja viimeistelee asennuksen itse. Valitsekin Käynnistä uudelleen nyt (Restart Now).
Uudelleenkäynnistyksen jälkeen saat kyselyn Windows 10:n yksityisyysasetuksista, jotka voit valita oman makusi mukaan. Näiden jälkeen voit kirjautua sisään tietokoneellesi, kirjautumista seuraa lyhyt valmistelu ja sitten Windows 10 on päivitetty ja voit nauttia uudesta Creators Updatesta.


Kommentit